Banyoles

Ciutat de turisme i esport

banyoles

La ciutat de Banyoles és la capital de la comarca del Pla de l’Estany, al centre de les comarques gironines. El seu principal atractiu, l’Estany, l’ha convertit en una ciutat dinàmica, oberta als demés i emprenedora.

Banyoles i la seva comarca són un lloc de gran interès ecològic, cultural i històric, i també una font inesgotable de recursos turístics, esportius i de lleure.

http://www.turismeiesport.cat

Besalú

Vila medieval

besalu

Besalú és un dels conjunts medievals més importants i millor conservats de Catalunya.  La seva situació geogràfica va afavorir que fos un lloc de trobada de diverses cultures, enriquint-ne el patrimoni monumental.

Mentre passejeu pels carrers i places, que mantenen un fort sabor medieval, podreu conèixer i visitar els diferents elements patrimonials que la fan tan singular.

http://www.besalu.cat/

Costa Brava

Les millors platjes de Catalunya

costabrava

La Costa Brava cautiva per la bellesa de les seves platjes i cales, algunes d’elles autèntics paradisos amagats entre pinedes i penya segats, on el blau de l’aigua contrasta amb els grisos de la sorra i les roques. També per el seu entorn natural i el caràcter mediterrani de les poblacions que formen part del seu paisatge.

http://www.visitacostabrava.com

La Garrotxa

Terra de volcans

garrotxa

La Garrotxa, una de les comarques catalanes amb major bellesa natural. La seva varietat en vegetació i orografia la fan única per gaudir de passejades i excursions a l’aire lliure.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica, format per una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.

http://ca.turismegarrotxa.com/